Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

клубу "Picasso"

google.maps

Вівторок, 18 лютого 2020, 10:10

У Львові закривають нічний клуб Picasso

клубу "Picasso"

29 лютого у клубі відбудеться прощальна вечірка, офіційне закриття заплановане на 29 березня.

Про це повідомили на сторінці клубу "Picasso" у Facebook.

Як вказано у повідомленні, нічний клуб Львова Picasso, що на вулиці Зеленій, 88 зачиняють.

"Усьому є початок, усьому є кінець. Клуб Picasso оголошує про закриття,та запрошує усіх шанувальників на завершальну вечірку 29 лютого з зіркою 90-х "Loona" з Нідерландів 23 роки разом" – йдеться у повідомленні.

Адміністрація нічного клубу повідомила, що офіційне припинення діяльності закладу планують 29 березня, до цього часу у клубі відбудеться ще декілька запланованих концертів.

"У зв’язку з чисельними телефонними дзвінками та запитаннями відвідувачів щодо закриття. Адміністрація нічного клубу Picasso повідомляє: 29 лютого відбудеться концерт-вечірка за участю закордонної артистки Loonа ,даний захід є заключною вечіркою від клубу. В період березня місяця пройде декілька запланованих концертів та подій" – йдеться у повідомленнію.

Зазначимо, нічний клуб працював 23 роки, а 13 червня 2009 року біля входу у клуб, з нагоди його 12-ліття, встановлено перший в Україні пам’ятник Пабло Пікассо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.