Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

спортмайданчик

Середа, 26 лютого 2020, 13:09

Спорткомплекс на Кастелівці відновлять за 48 мільйонів гривень

спортмайданчик

ЛКП "Спортресурс" замовило за 48 млн грн реконструкцію спорткомплексу на вул. Кастелівка, 8.

Комунальне підприємство ЛКП "Спортресурс" оголосило тендер у системі ProZorro на реконструкцію спортивного комплексу КП ЛКП "Спортресурс", яку переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2020 року.

Аукціон стартує 5 березня, а очікувана вартість послуг становить 48 789 652 грн. 

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має здійснити реконструкцію спортивного комплексу, куди входять такі роботи: монтаж обладнання зовнішніх майданчиків та вуличних тренажерів, обладнання дитячого майданчика та майданчика вуличних тренажерів, покриття проїздів доріжок та майданчиків, покриття майданчика для гри в шахи фігурними елеменнтами мощення, яма для стрибків в довжину, полив та дренаж поля, встановлення шумозахисного бар'єру на огорожі тощо.

Також підрядник повинен озеленити територію спорткомплексу, зокрема, висадити дерева і кущі: клен остролистий – 10, липа дрібнолиста серцевидна – 8, форзиція – 10, ялівець середній – 33, туя західна – 18, жасмин – 6.

Гарантійний термін відреставрованої будіволі має становити не менше 10 років.

Нагадаємо, на початку 2019 року депутати Львівської міськради передали "Спортресурсу" земельні ділянки на вул. А. Лінкольна – вул. В. Липинського для облаштування тут спортивного центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.