Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

скринька для пожертв

lv.npu.gov.ua

Середа, 19 лютого 2020, 13:00

У Стрию чоловік у церкві викрав гроші зі скриньки для пожертв

скринька для пожертв

24-річному мешканцю Закарпатської області, загрожує до п’яти років позбавлення волі.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Стрийський відділ поліції 17 лютого близько 17:50 надійшло повідомлення від настоятеля одного з місцевих храмів про те, що у церкві невідомий чоловік пошкодив скарбничку для пожертв, викрав гроші та намагався втекти, однак, завдяки небайдужим мешканцям, його затримали.

"Поліцейські оперативно прибули на місце та затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.  Його особу встановлено - це 24-річний мешканець Закарпатської області, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. За рішенням суду йому обрано запобіжний  захід - тримання під вартою" - зазначив очільник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малиш.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні крадіжки. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - п’ять років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.