Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

підприємства Львова

Четвер, 20 лютого 2020, 12:00

11 підприємств Львова частково звільнили від плати за землю

підприємства Львова

Львівська міськрада прийняла програму сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2020 рік.

Сьогодні, 20 лютого, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили перелік підприємств, які відповідають критеріям, визначеним Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2020 роки.

"За" проголосував 41 депутат.

Зокрема, йдеться про продовження дії цієї програми на 2020 рік. Згідно з нею, підприємства Львова, які виробляють продукцію на території міста, отримують знижку в 40% від орендної плати.

До переліку увійшли 11 підприємств: ТзОВ "РСП "Шувар" (вул. Хуторівка, 4, вул. Хуторівка, 4-б), ПрАТ "Картонно-паперова компанія" (вул. Ковельська, 109, вул. Ковельська, 109-а), ПрАТ "Компанія Ензим" (вул. Личаківська, 232, вул. Січова, 36-а), ТзДВ "Львівський Маяк" (вул. Промислова, 27), ТзОВ "Фірма "Язьм" (вул. Брюховицька, 35), ТзОВ "Львівський монтажно-заготівельний завод" (вул. Зелена, 131), ТзОВ "Факро Львів" (вул. Городоцька, 355-б), АТ "Галичфарм" (вул. Опришківська, 6/8), ПрАТ "Львівський завод залізобетонних виробів № 2" (вул. Польова, 44), ТзОВ "Львівська ізоляторна компанія" (вул. Зелена, 301), ТзДВ "Львівагромашпроект" (вул.Є. Олесницького, 28).

Нагадаємо, Львівська міськрада також відшкодовуватиме 50% витрат львівських підприємств і підприємців за участь у ярмарках і виставках міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.