Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фестивалі у Львові

П'ятниця, 21 лютого 2020, 12:16

Цьогоріч з бюджету Львова профінансують 12 фестивалів та культурних заходів

фестивалі у Львові

У Львові відбудеться міжнародний фестиваль "Музика в старому Львові", Дні українського кіно-2020 та фестиваль РяснеFest.

Сьогодні, 21 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік соціально-культурних проектів громадських організацій у галузі "Культура", яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету Львова, та суми співфінансування відповідних проектів у рамках програми "Зробимо Львів кращим". Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Як пояснила наччальниця управління культури Львівської міської ради Христина Береговська, всього для участі у конкурсі від громадських організації надійшло 49 пропозиції із яких було вибрано 12. Саме їх міськрада вирішила співфінансувати.

Всього місьрада виділила з бюджету 650 000 грн на організацію та проведення фестивалів та культурних заходів цими ГО. Найбільшу суму, 95 600 грн, отримає Львівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації "Українська спілка інвалідів – УСІ" на інтегрований концерт
"Відчинилося життя" у Львові та Рівному. 

Ще 70 000 грн спрямують на міжнародний фестиваль "Музика в старому Львові", який організовує ГО "Фонд підтримки оркестру "Віртуози Львова".

 

Наразі управлінню культури має до 30 жовтня цього року укласти договори з громадськими організаціями на реалізацію цих проектів, а приблизні дати та місця проведення всіх 12 культурних заходів у Львові не відомі.

Нагадаємо, наприкінці січня міськрада виділила 15 939 500 грн на проведення культурних заходів та фестивалів, які відбудуться у Львові протягом цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.