Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛКП Муніципальна варта

Вівторок, 25 лютого 2020, 15:55

Віконський візьме за дупу неадекватних муніципалів Садового

ЛКП Муніципальна варта

У поліції відкрили кримінальне провадження на працівника ЛКП Муніципальна варта, який побив нетверезого чоловіка.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області, поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом вчинення хуліганства щодо чоловіка у центрі Львова.

Вчора, 24 лютого, під час моніторингу соцмереж співробітники поліції Львівщини виявили відео, на якому у центральній частині Львова невідомі особи вчиняють хуліганські дії щодо чоловіка, а саме наносять йому удар в голову та розпилюють газ в обличчя.

"У коментарях до відео неодноразово зустрічаються припущення, що wе правопорушення вчиняють поліцейські. Насправді, співробітників поліції на відео немає" – йдеться у повідомленні.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради конфлікт відбувся між працівниками ЛКП "Муніципальна варта" та чоловіком у стані алкогольного сп'яніння у центрі міста, який, за словами директора підприємства Павла Пеца, систематично порушує громадський порядок. Відтак, з особовим складом "Муніципальної варти" проведуть роботу, а також, можливо, відкриють службове розслідування.

На відео можна побачити, як один з муніципалів спочатку вдарив чоловіка, який сидів на лавці, в обличчя, а коли той намагався вдарити у відповідь, то працівник "Муніципальної варти" розпилив йому в обличчя перцевий газ.

За цим фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство. Санкція статті передбачає покарання – штраф від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Проводиться досудове розслідування. Правоохоронці проводять комплекс заходів для встановлення осіб правопорушників та притягнення їх до відповідальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.