Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Денис Малюська

Фб Дениса Малюська

Вівторок, 25 лютого 2020, 16:34

Міністр Малюська розіб'є вдрузки 37 тисяч пляшок конфіскованого алкоголю

Денис Малюська

Міністр юстиції України Денис Малюська приїде у Винники, щоб утилізувати 37 тисяч пляшок конфіскованого алкоголю.  

Про це повідомила прес-служба Міністерства Юстицій.

Завтра, 26 лютого, о 9:30 годині у Винниках відбудеться найбільша публічна утилізація алкогольних напоїв – майже 14 тонн, а це – понад 37 тисяч пляшок (вартістю близько 4 млн грн).

До Винник приїде міністр юстиції України Денис Малюська, начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Юрій Добош.

Утилізація відбудеться на спеціалізованому підприємстві, що відібране міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції відповідно до Закону України "Про публічні закупівлі", як таке, що може здійснювати знищення та утилізацію неякісних і небезпечних алкогольних напоїв.

Знищення проводитиметься за участі відповідної комісії, шляхом розливу рідини у ємності з подальшим їх транспортуванням та знищенням на потужностях очисних споруд.

Як повідомили у "Винниківському віснику" конфіскована партія підробленого алкоголю у склотарі, який утилізовуватимуть, зберігається на складах у межах Винників.

"Коли приїде міністр юстиції, він символічно відкоркує першу пляшку і вилиє її вміст у пластикову ємність, об'єм якої тонна. З цього моменту  розпочнеться акція, що триватиме, доки не перелиють увесь алкоголь. Коли наповнять підготовлені ємності, тоді їх відвезуть на спеціалізоване підприємство. Процес утилізації алкогольних напоїв буде продовжуватися орієнтовно тиждень" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.