Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

патрульна поліція

Вівторок, 25 лютого 2020, 17:34

У Львові на Личаківський п'яний водій в'їхав у два авто

ДТП

Водій на автомобілі Kіа спочатку стукнув Mersedes, потім в'їхав у BMW, після чого зніс металеву огорожу на тротуарі.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Вчора ввечері, патрульні рухаючись на вулиці Личаківській в сторону центральної частини міста, помітили скупчення людей, біля розбитого автомобіля. Поліцейські з’ясували, що водій автомобіля KIA Soul, не дотримався бокового інтервалу, здійснив зіткнення з автомобілем Mersedes-Benz, який їхав поруч.

"Не зупиняючись, винуватиць ДТП продовжив рух та в’їхав в задню частину автомобіля BMW, який мав намір повернути праворуч на вулицю Григорія Смольського. В результаті, BMW розвернуло на 180˚ та викинуло на тротуар, а автомобіль KIA зіткнувся з металевою огорожею" – йдеться у повідомленні.

Під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди інспектори у водія KIA помітили очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився від огляду в присутності двох свідків.

На 45-річного водія автомобіля KIA Soul патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме: протоколи за порушення ПДР, що призвело до ДТП та за керування авто в стані сп’яніння, а також, постанову за керування транспортним засобом без відповідних документів.

Матеріали буде передано до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.