Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Кавецький

Середа, 26 лютого 2020, 15:35

Кавецького поновили на посаді керівника Держгеокадастру Львівщини

Андрій Кавецький

Рішенням суду Андрія Кавецького поновили на посаді начальника ГУ Держгеокадастру у Львівській області.

Вчора, 25 лютого, відбулось судове засідання, на якому розглядали питання поновлення на посаді начальника Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрія Кавецького. Він довів свою правоту в суді та рішенням суду поновлений на посаді.

Як повідомив представник Андрія Кавецького, адвокат Володимир Фігурський, суд повно, всебічно та об’єктивно розглянув всі обставини справи, дійшов обґрунтованого висновку щодо неправомірних дій Центрального апарату та прийняв законне рішення поновити посадовця на роботі з 28 грудня 2019 року.

Нагадаємо, що Андрій Кавецький був незаконно звільнений у зв’язку з виконанням рішень суду, які набрали законної сили. При тому, що було відкрите кримінальне провадження щодо попереднього керівника через невиконання цих рішень.

До слова, Андрій Кавецький очолював Головне управління Держгеокадастру у Львівській області з липня 2015 до жовтень 2017 року.

За його керівництва значна увага надавалась роботі з забезпечення учасників АТО земельними ділянками, пожвавилось проведення земельних аукціонів з продажу права оренди сільськогосподарських земель державної власності.

Керівник відзначився ефективністю своєї роботи, постійним діалогом з громадськістю та врахуванням думки населення області у вирішенні питань, віднесених до компетенції Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.