Зміст статті

28 лютого 2020

Звіт Юрія Кужелюка за 2019 рік

Звіт депутата ЛМР Юрія Кужелюка про роботу в 2019 році.

Голова фракції Громадянська позиція у Львівській міській раді Юрій Кужелюк працює у комісії з питань фінансів та планування бюджету. Він одним з найдисциплінованіших депутатів ЛМР, відвідує практично всі сесії, засідання комісії та робочих груп. Округ, де обрали Юрія Кужелюка, є одним з найскладніших у Львові, оскільки має найбільшу територію, об'єднує багатоповерхову забудову.

На території округу є чотири школи, яким депутат приділяє особливу увагу. Найбільшим успіхом вважає завершення будівництва і відкриття дитячого садочка в СЗШ № 70 на 90 дітей та початок будівництва нового корпусу школи-садка "Провесінь". Вже збудували нульовий цикл та завершують будівництво 1-го поверху. Загалом, проект передбачає спортивний та актовий зали, харчоблок, тир та класні кімнати, а відтак школа перетвориться на повноцінний навчальний заклад.

Депутат Кужелюк опікується й спортивним спорудам. Так цього року відкрили сучасний спортивний майданчик СШ № 63 (біля церкви Покрови), відремонтували і ввели в дію  спортзал у СШ № 71 на Кривчицях, розпочали будівництво сучасного спортивного майданчика в житловому масиві "Провесінь". Розробили ПКД на будівництво їдальні, спортзалу та актового залу у СЗШ № 63. Будівництво цього корпусу розпочнуть наступного року. Цього року вдалося вирішити нагальну транспортну проблему Глинянського тракту – запустили низькопідлоговий автобус на маршруті №18 до ж/м "Провесінь". Також запустили автобус "Атаман" на маршруту № 39,  а це  покращило транспортне сполучення з Кривчицями. На жаль, болючою проблемою залишається курсування автобуса № 39, яке ще потрібно вирішити.

Також депутат особливо контролює функціонуванню інженерних мереж. Зокрема, цього року завершили роботи з каналізування та заміну водопроводу в мікрорайоні Глинянський тракт – Кошова – Козацька. Завершили прокладання каналізаційного колектора на вулицях Лодія та Наступальній, а також замінили на них водопровід. Проклали каналізаційний колектор на вулицях Яловець та Маруньки. Завершується каналізування вулиці Старознесенської. Замінили водогін на вулиці Запольської і ведуться роботи на вул. Старознесенській.

Окремим питанням, за словами Юрія Кужелюка, є Плугівський водогін, який живить Личаківський район Львова. Він перебуває в жахливому стані і тому цьогоріч провели роботи зі заміни цього водогону на чавунні труби для того, щоб наступного року винести його з кварталу житлової забудови. Депутат переконаний, що благоустрій є важливою річчю для мешканців округу. Цього року здійснили замощення вулиць Кошової, Яричівської, Табірної, ведуться роботи на вулиці Козацькій. Розпочалася реконструкція Личаківського парку. Вже здійснили роботи з водовідведення, проклали велодоріжку від вул. Пасічної до Цетнерівки, прокладається кабель для освітлення і ведеться влаштування головної алеї парку. Розробили ПКД на ремонт вул. Пекарської та Шімзерів (від вул. Чехова до вул. Мечникова) і у 2020 році розпочнеться капітальний ремонт цих вулиць.

Юрій Кужелюк вже п'ятий рік їздить волонтером у зону бойових дій з допомогою Збройним силам України.

"Чималу кількість робіт ми запланували на наступний рік, хоча, звісно, що  реалізація цих проєктів залежатиме від затвердженого бюджету розвитку", – зазначає депутат ЛМР Юрій Кужелюк.


Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.