Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Євген Бойко

Четвер, 5 березня 2020, 10:29

Підлеглим Бойка за півмільйона гривень закуплять нові ноутбуки

Євген Бойко

Адміністрація міського голови замовила 20 ноутбуків і комп'ютерної техніки за 490 тис грн.

Департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради оголосив закупівлю у системі ProZorro на придбання ноутбуків, БФП та системного блоку, які переможець тендеру має доставити до 31 грудня 2020 року. 

Аукціон стартує 17 березня, а початкова закупівлі становить 490 000 грн.

Всього департамент "Адміністрація міського голови" замовив 20 одиниць комп'ютерної техніки: 6 ноутбуків HP ProBook 440 G6, 3 ноутбуки HP ProBook 450 G6, 9 ноутбуків HP Probook 450 G6 Silver, один багатофункціональний пристрій (принтер) – Canon image Runner 1643i та один персональний комп’ютер (системний блок).

Ціна та вартість техніки включають в себе всі витрати на технічне обслуговування, ремонт, страхування, гарантія на ноутбуки має складати 12 місяців, а у закупівлі не вказано, для якої роботи використовуватимуться комп'ютери.

Нагадаємо, у 2018 році департамент "Адміністрація міського голови" вже замовляв ноутбуки і принтери для роботи за 227 тис грн. А нещодавно "Адміністрація міського голови Львова" придбала камеру Sony з аксесуарами за 187 тис грн у львівського підприємця.

Додамо, наприкінці травня 2019 року директором департаменту "Адміністрація міського голови" призначили Євгена Бойка. У 2018 році він заробив 1,5 млн грн доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.