Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Галина Слічна

Вівторок, 10 березня 2020, 17:47

Слічну кататиме автівка комунального підприємства

Галина Слічна

Департамент гуманітарної політики Львівської міськради замовив авто для службових поїздок за 259 тис грн у ЛКП "Ратуша-сервіс".

Департамент гуманітарної політики Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на послуги з автомобільних перевезень, які переможець тендеру має поставляти до 31 грудня 2020 року.

Аукціон стартував 26 лютого, участь у ньому взяли ЛКП "Ратуша-сервіс" та ПП "Ігліта", які запропонували послуги з автомобільних перевезень за 259 967,70 грн та 265 000 грн відповідно. Переможцем обрали комунальне підприємство, а очікувана вартість послуг становила 265 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має надати для перевезень службовців мерії одне легкове авто, седан або хечбек, випуску не раніше 2005 року, з об’ємом двигуна від 2 літрів (пробіг авто – 13275 км, а кількість робочих годин – 1675 год) та з підвищеним рівнем безпеки.

Виконавець також забезпечує:

- щоденний медичний огляд водія перед виїздом;

- наявність страхування автотранспортного засобу та водія;

- наявність обладнання та матеріально-технічної бази, необхідної для надання послуг;

- надання транспорту з водієм у вихідні і святкові дні;

Закупівлі здійснюється за рахунок коштів міського бюджету Львова на 2020 рік.

Зазначимо, департамент гуманітарної політики Львівської міськради з 2015 року очолює Галина Слічна. У січні їй нарахували 138 тис грн зарплати, де більше 100 тис грн становила матеріальна допомога.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.