Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Цехова,7

google.maps

Вівторок, 10 березня 2020, 10:55

Біля ТРЦ Форум в історичному ареалі міста добудують одноповерховий будинок

вул. Цехова,7

У будинку на вул. Цеховій,7 хочуть добудувати 2 поверхи та забудувати внутрішнє подвір'я.

У Львівській міській раді оприлюднили детальний план території у районі вул. Цехової, вул. Газової, вул. П. Куліша у місті Львові, згідно з яким планують добудувати одноповерховий будинок на вул. Цеховій,7.

В проекті опрацьовано ділянку площею 1,45 га, на якій розташована будівля та внутрішній двір житлового будинку, який межує з сусідніми житловими будинками та внутрішніми дворами. У детальному плані зазначено, що територія проектування є у незадовільному стані, оскільки відсутній благоустрій, у внутрішньому дворі є будівельне сміття,  шумовий дискомфорт та викиди вихлопних газів автотранспорту.

Відтак, у будинку на вул Цеховій,7 хочуть добудувати ще 2 поверхи, та розширити його шляхом використання простору внутрішнього двору, зокрема йдеться про прибудову площею 31,66 м². Вказано, що після добудови висота будівлі не має перевищувати 24 м.

Зазначимо, що територія проектування, розташована на території історичного ареалу м.Львова.  Детальний план хочуть реалізувати протягом 10 років. У першу чергу будівництва планують звести два поверхи над існуючим поверхом та збудівати додаткових 94,98 м² площі житлової будівлі.

Громадські слухання щодо ДПТ у районі вул. Цехової, вул. Газової, вул. П. Куліша у м. Львові відбудуться о 18:00 год 16 березня у приміщенні Міського палацу культури ім. Г. Хоткевича за адресою: вул. Кушевича, 1. 

Також до 6 квітня мешканці можуть подавати свої письмові пропозиції та зауваження до ДПТ через ЦНАП.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.