Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Рахівська, 13

google.maps

Вівторок, 10 березня 2020, 12:16

На Новому Львові біля хімічного заводу збудують нові офісні центри

вул. Рахівська, 13

На вул.Луганській під Сихівським мостом зведуть два 5-10-поверхові офісні центри з магазинами, кафе та підземним паркінгом.

У Львівській міській раді оприлюднили детальний план території у районі вул Рахівської, просп. Червоної Калини, залізничної колії у м. Львові, згідно з яким планують біля Львівського хімічного заводу збудувати нові офісні центри.

Територія ДПТ розташована у північній частині Сихівського району на перетині вулиці Луганської до території залізниці та проспекту Червоної Калини. Це промислова зона неподалік Львівського хімічного заводу. Детальний план охоплює діллянку площею 7,5 га, на якій розсташовані виробничі підприємства, приміщення дитячого садка та будівлі транспортного цеху, які перебувають в занедбаному незадовільному технічному стані  та не використовують за призначенням.

Нежитлові споруди розташовані на території, передбаченій під комплексну
реконструкцію, використовується як офісні та виробничі. Дана забудова підлягає демонтажу на першу чергу проектування. Натомість на її місці планують збудувати два офісні центри висотою 5 та 6-10 поверхів.

На перших поверхах адміністративно-офісних будівель облаштують магазини, кафе, ресторани та побутові приміщення. Крім цього, у офісних центрах передбачений підземний паркінг на 130 авто та наземна автостоянка на 50 машиномісць. Нового житлового будівництва в межах ДПТ не передбачається.

Детальний план хочуть реалізувати протягом 10 років, однак перший етап планують виконати протягом 3 років. Спочатку будуватимуть нові офісний центри з підземним паркінгом та проїзд вздовж залізниці і шумозахисний екран збоку залізниці.

У другу чергу будівництва облаштують благоустрій та озелененням внутрішньо дворових територїй, а також проїжджу та пішохідну частин вул. Рахівська.

Громадські слухання щодо ДПТ у районі у районі вул Рахівської, просп. Червоної Калини, залізничної колії у м. Львові відбудуться о 18:00 год 18 березня у приміщенні культурно-освітнього центру ім. О. Довженка, за адресою: просп. Червоної Калини, 81.

Також до 6 квітня мешканці можуть подавати свої письмові пропозиції та зауваження до ДПТ через ЦНАП.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.