Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Михайло Дзюдзь

Четвер, 12 березня 2020, 12:20

Дзюдзя затримали на хабарі в останній робочий день

Михайло Дзюдзь

Михайло Дзюдзь отримав від свого підлеглого 1000 доларів хабара в останній день перед звільненням.

Про це повідомив міністр юстиції України Денис Малюська на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 11 березня, оперативники Служби безпеки України та детективи НАБУ за підтримки управління внутрішньої безпеки Мін’юсту затримали начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції та депутата Львівської облради Михайла Дзюдзя на хабарі 1000 доларів від підлеглого.

Як заявив Денис Малюська, це був останній із кількох періодичних платежів, які отримував посадовець.

"Є (точніше був) у мене такий підлеглий – Дзюдзь Михайло Семенович – керівник (колишній) Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Мін’юсту. Феєричний… мужик. У останній робочий день (був попереджений про звільнення), після селекторної наради, на якій усім вкотре нагадали про те, що хабарі толерувати ніхто не буде, взяв хабар у розмірі близько однієї тисячі дол. США від одного зі своїх підлеглих" – наголосив Денис Малюська.

Нагадаємо, Михайло Дзюдзь, начальник управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області з 2010 року, у 2015 році на місцевих виборах переміг у Турківському районі (39,48% голосів, 78 округ) та пройшов у Львівську обласну раду від Блоку Петра Порошенка. Також він був депутатом облради 6 скликання.

У 2017 році він задекларував 506 тис грн доходу і 440 тис грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.