Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Замарстинівська, 76

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 13 березня 2020, 12:30

Козловський забудує понад 2 га Замарстинівської новим житловим комплексом

вул. Замарстинівська, 76

Компанія Авалон збудує на вул. Замарстинівській, 76 житловий квартал з семи будинків з підземним паркінгом.

Сьогодні, 13 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво  ТзОВ "Авалон Стайл" багатоквартирного житлового будинку на вул. Замарстинівській, 76 з вбудованими приміщеннями громадського призначення, трансформаторною підстанцією та підземним гаражем.

Новий житловий комплекс складатиметься з 7 будинків по 3-4 секції у кожному. Згідно з проектом рішення, новий житловий комплекс мають збудувати на земельних ділянках, загальною площею 2,1 га, які є у приватній власністі і призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Як встановили у міськраді, висота офісного центру не повинна перевищувати 31 метр. Найвищий будинок комплексу матиме висоту 31 м, а найнижчий – 12 метрів. Загалом будинки матимусть 25-28 м, що орієнтовно 5-6 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 40%. 

За словами начальника управління архітектури та урбаністики Львова Антона Коломєйцева,  у шостій черзі будівництва житлового комплексу пропнують зробити приміщення денного перебування дітей з відпвідною територією. У всіх будинках передбачений підемний паркінг.

За даними порталу YouControl ТзОВ "Авалон Стайл" створили три місяці тому та зареєстрували за адресою майбутнього юудівництва на вул. Замарстинівській, 76. Засновниками компанії є ТзОВ "Авалон Інкомпані" та акціонерне товариство "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Адамант". Кінцевим бенефіціарним власником підприємства є мешканець Дніпра Дмитро Палієнко. 

Нагадаємо, співласником будівельної компанії Avalon є львівський бізнесмен та депутат Львівської міськради, якого обрали на місцевих виборах у 2015 році від партії Петра Порошенка, Григорій Козловський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.