Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Малоголосківська

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 13 березня 2020, 13:47

На Малоголосківській у Львові збудують 15-поверховий скляний житловий будинок

вул. Малоголосківська

Забудовник зголосився взяти участь в будівництві великої ділянки дороги, яка дозволить зробити виїзд до вулиці Під Голоско.

Сьогодні, 13 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво громадянином Марковським І. Й., ТзОВ "Будівельна компанія "Глобус-М2020" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Малоголосківській. 

Новий будинок зведуть на двох земельних ділянках загальною площею 0,3010 га, які є у комунальній власності і призначеня для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно з проектом висота будинку не повинна перевищувати 51,98 м - 14-ти поверховий житловий будинок,  9-ти поверховий житловий будинок – до 37,00 м; 2-поверхова нежитлова споруда – до 9,00 м. Згідно з візуалізацією найвижчий будинок матиме 15 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 31%. 

За словами начальника управління архітектури та урбаністики Львова Антона Коломєйцева, до цього проекту є зауваження від департаменту містобудування, зокрема при передачі землі передбачили приміщення для потреб міста. Як пояснив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, раніше у міськраді розробили схему, в якій розприділили між забудовниками ділянки дороги, які вони мають будувати.

"Ситуація там непроста, і там є дуже багато роботи, але стосовно цього питання, то ці забудовники окрім того, що вони мають передати місту приміщення не менше 250 квадратних метрів на першому поверсі, то вони ще й зголосилися взяти участь в будівництві великої частини дороги. Це буде одна з ділянок, яка дозволить пробити дорогу до вулиці Під Голоско і суттєво покращить дорожню доступність для людей, які там вже придбали житло" – пояснив Любомир Зубач.

За даними порталу YouControl ТзОВ "Будівельна компанія "Глобус-М2020" створена рік тому і зареєстрована на вулиці Козланюка, 17, та займається організацією будівництва будівель. Власником фірми є Руслан Сагановський, а засновником приватне підприємство "ІПМ-19", яке також належить Руслану Сагановському. Розмір статутного капіталу фірми становить 1 000 грн, що є недостатнім для її діяльності. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.