Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Гуцульська, 21

google.maps

П'ятниця, 13 березня 2020, 14:40

У центрі Львова 4 будинки облаштують під комплекс для громадської організації

вул. Гуцульська, 21

На вулиці Гуцульській проведуть реконструкцію існуючих будинків під багатофункціональний комплекс.

Сьогодні, 13 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ГО "Український стартап" будівель № 11-А, 15, 17, 19, 21 на вул. Гуцульській під багатофункціональний комплекс для обслуговування громадської організації.

Начальник управління архітектури та урбаністики Львова Антон Коломєйцев запропонував вилучити з рішення додатку будинок №21.

"В мене є прохання, пропишіть проект рішення стосовно убезпечення всіх процедур, тому що в нас були сьогодні певні дискусії. Якщо там будуть невід'ємні покращення, щоб потім не було приватизації, щоб воно лишалося у власності держави" – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.   

Зазначимо, будівлі, які підлягають реконструкції, на вул. Гуцульській, 11-А, 15, 17, 19, 21 розташовані у центральній частині міста у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови, у межах історичного ареалу міста на території зони ЮНЕСКО.

Як встановили у міськраді висота будинку після реконструкції не повинна змінитися.

За даними порталу YouControl ГО "Український стартап" заснована майже чотири роки тому на вулиці Гуцульській, 21. Її засновниками є Уляна Кадиляк та Роман Романівка. Зазначимо, Роману Романівці також належить ТзОВ "Ескіто-Львів", яке також засноване 4 роки тому і займається дяльністю готелів і подібних засобів тимчасового розміщування. Розмір статутного капіталу підприємства становить 225 000 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.