Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

Понеділок, 16 березня 2020, 11:20

За добу рятувальники погасили 37 пожеж сухостою на Львівщині

пожежа

Наймасштабніші з них виявили у селі Малехів, у місті Соснівка та селі Корчів Сокальського району.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

За добу 15 березня вогнеборці виїжджали на ліквідації пожеж сухої трави у Пустомитівському, Яворівському, Кам’янка-Бузькому, Сокальському, Миколаївському, Бродівському, Радехівському, Жовківському, Мостиському, Золочівському, Городоцькому, Дрогобицькому, Турківському, Сколівському, Стрийському районах, в Залізничному районі м. Львова та в м. Стебник.

Так, зокрема 15 березня о 16:05 рятувальникам повідомили про пожежу поблизу с. Малехів Жовківського району на відкритій території, земельна ділянка належить Малехівській сільській раді. О 19:31 пожежу сухої трави на площі 10 000 кв.м ліквідували.

Ще дві великомасштабні пожежі площею 5 000 кв.м. вогнеборці ліквідовували у Сокальському районі, а саме:

О 17:07 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Корчів Сокальського району на відкритій території, земельна ділянка належить Корчівській сільській раді. О 20:14 вогнеборці ліквідували пожежу.

О 18:12 надійшло повідомлення про пожежу в м. Соснівка на вул. 22 Січня, Сокальського району на відкритій території, земельна ділянка належить Соснівській міській раді. О 19:59 ліквідували пожежу.

Нагадаємо, у п'ятницю рятувальники погасили 31 пожежу сухостою на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.