Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

трамвай

Вівторок, 17 березня 2020, 16:13

На час карантину у львівських трамваях та тролейбусах перевозитимуть по 10 пасажирів

трамвай

Вхід та вихід здійснюватимуть лише через передні двері, також пасажирів просять користуватися безготівковою системою оплати за проїзд.

Про це повідомила прес-служба Львівелктротрансу.

Як вказано у повідомленні, від завтра, 18 березня, тимчасово посилено заходи безпеки перевезення пасажирів у електротранспорті міста.

"В салоні електротранспорту може знаходитись не більше десяти пасажирів. Вхід та вихід можна здійснити лише через передні двері. Прохання зберігати дистанцію 1 метр один від одного" – йдеться у повідомленні.

Як повідомили у Львівелектротрансі в коментарі Варіантам, ніхто не рахуватиме кількість пасажирів у вагоні, однак на дверях при вході у трамваї та тролейбуси будуть відповідні наліпки, а в салонах озвучуватимуть голосове повідомлення з проханням дотримуватися заходів безпеки.

"Фізично ми не можемо заборонити людям не заходити в вагон, якщо водій побачить значне перевищення кількості пасажирів, то звернеться до них з проханням почекати на наступний трамвай чи тролейбус. В даному випадку ми сподіваємося на розуміння та порядність пасажирів. Для тих, хто вже закомпестував квиток також відноситимемося з розуміння" – повідомили у Львівелектротрансі.

На час обмеження кількості пасажирів у вагоні не передбачають збільшення рухомого складу електротранспорту, всі трамваї та тролейбуси курсуватимуть за звичним графіком.

Крім цього, у Львівелектротранс просять не купляти паперові квитки, а оплачувати за проїзд онлайн-способами.

"Шановні пасажири, у зв’язку з профілактикою захворювань на коронавірус, за рекомендацією ВООЗ та Львівської міської ради, ЛКП "Львівелектротранс" просить купувати квитки за проїзд онлайн! Переваги: мінімум контакту, максимум безпеки, економно" – написали у львівелектротранс.

Зазначимо, у міському електротранспорті Львова впроваджено низку безготівкових варіантів сплати за проїзд: 

– https://tickets.lvivelectrotrans.com.ua/ - можна обрати одразу 3-денний, а ще краще 30-денний проїзний.

– SMS-повідомлення на номер 877 із кодом маршруту, який вказаний на наліпці у кожному трамваї та тролейбусі. У трамваях та тролейбусах код PN відповідає за пільговий квиток, SN – за загальний.

– оплата за допомогою спеціального додатку EasyWallet UA для смартфона з Bluetooth та інтернетом, до якого можна прив'язати картку будь-якого банку;

– оплата проїзду за допомогою наліпки з QR-кодами, які можна зчитати через додаток Приват24.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.