Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Четвер, 19 березня 2020, 13:57

Садовий захищається від коронавірусу зефірками-маршмелоу

Андрій Садовий

Департамент "Адміністрація міського голови" придбав у фірми екс-депутатів Львівської міськради майже 200 наборів з тістечок маршмелоу.

Департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради провів закупівлю у системі Prozorro на постачання подарункових наборів з тістечок маршмелоу.

Аукціон відбувся сьогодні, 19 березня, участь у ньому взяла лише одна компанія – ТОВ "Майстерня карамелі", яка продасть міськраді набори тістечок за 20 000 грн.

Загалом департамент "Адміністрація міського голови" замовив 192 штуки подарункових наборів з тістечок маршмелоу.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Майстерня карамелі" зареєстроване з 2014 року у Львові, займається лізингом інтелектуальної власності та подібних продуктів, крім творів, захищених авторськими правами. Кінцевими власниками фірми є екс-депутати Львівської міськради Артем Хмиз та Андрій Дзюбан. Перша кондитерська мережі відкрилась у Львові у квітні 2013 року. 

Артем Хмиз та Андрій Дзюбан також є співласниками пабу "Дублін" у проїзді Крива Липа у Львові.

Додамо, наприкінці травня 2019 року директором департаменту "Адміністрація міського голови" призначили Євгена Бойка. У 2018 році він заробив 1,5 млн грн доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.