Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Шевченка, 31

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 20 березня 2020, 12:15

У Львові на місці трикотажної фабрики на Шевченка збудують 12-поверховий житловий комплекс

вул. Шевченка, 31

На території комплексу розмістять об'єкти ділового, культурного, обслуговуючого, комерційного призначення та апартаменти.

Сьогодні, 20 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Трикотажна фабрика "Промінь" нежитлових приміщень на вул. Т. Шевченка, 31 під багатофункціональний комплекс з об’єктами ділового, культурного, обслуговуючого, комерційного призначення та апартаментами.

Новий комплекс облаштують на земельній ділянці площею 1,2267 га, яка перебуває в комунальній власності і призначенадля будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Також у цільовому призначені ділянки вказано, що її можуть використовувати для реконструкції нежитлових приміщень у багатофункціональний житловий комплекс з об'єктами ділового, культурного, обслуговуючого і комерційного призначення та житловими одиницями у верхніх поверхах.

Зараз на цій ділянці знаходяться 2-поверхові приміщення. Згідно з візуалізацією на їх місці планують збудувати комплекс висотою 12 поверхів у найвищій точці, та 5 поверхів у найнижчій. Зазначимо, ці будівлі розташовані у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови у межах історичного ареалу міста.

Висота комплексу після реконструкції не повинна перевищувати 21,7 м, 30,1 м, 38,2 м та 46,0 м, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 47,00 %. 

За даними порталу Youcontrol ТзОВ "Трикотажна фабрика "Промінь" створена більше 16 років тому та займається виробництвом спіднього одягу. Бенефіціарним власником є мешканець Ужгорода Миколай Михайличенко. А засновниками підприємства є ТОВ "Тіс", яке також належить Миколаю Михайличенко та приватне акціонерне товариство "Трикотажна фірма "Промінь" 97% акцій якого належать Миколаю Михайличенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.