Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. П. Чайковського, 17

google.maps

П'ятниця, 20 березня 2020, 13:00

У центрі Львова добудують будинок, щоб облаштувати на горищі офіси

вул. П. Чайковського, 17

Будинок на вул. Чайковського, 17 добудують з пристосуванням під адміністративно-офісні приміщення.

Сьогодні, 20 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію громадянкою Ілітич Г. Б. з розширенням за рахунок надбудови нежитлових приміщень і пристосуванням під адміністративно-офісні приміщення на вул. П. Чайковського, 17 у м. Львові.

Зараз тут знаходить 4-поверховий будинок, а після добудови його висота не повинна перевищувати 17,00 м, тобто 6 поверхів. Після реконструкції у надбудові планують розмістити офісні приміщення, санвузли, комору та коридор. 

За словами начальника управління архітектури та урбаністики Львова Антона Коломєйцева, у цьому будинку немає житлових приміщень, лише адміністративні.

"Проектом пропонується у внутрішньому дворі будинку підняти горище і сформувати додатково невеличкий поверх. По факту вийде 4 поверхи враховуючи мансарду" – пояснив Антон Коломєйцев.

Зазначимо, об’єкт знаходиться у межах історичного ареалу, однак не є пам'яткою архітектури. За даними порталу YouControl Ілітич Галина Богданівна мешкає у селі Оброшино пустомитівського району і займається наданням інших індивідуальних послуг, н. в. і. у.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.