Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Високий замок

Вівторок, 24 березня 2020, 11:25

Біля Високого замку у Львові вбили чоловіка

Високий замок

Тіло 43-річного львів'янина з травамами голови виявили поблизу дитячого майданчика.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 24 березня, о 7:45 поліцейським повідомили про те, що на вулиці Смерековій у Львові, неподалік спортивного майданчику, виявили тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працюють слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини. Правоохоронці встановили особу загиблого – 43-річного львів’янина, на тілі якого виявлені тілесні ушкодження, зокрема травми голови.

За фактом слідчі відкрито кримінальне провадження за умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 7 до 15 років, проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення та затримання особи (осіб), причетних до скоєння вбивства та встановлюють обставини скоєння злочину та просять зголоситись на оперативну лінію 102 очевидців скоєння злочину, а також осіб, котрі володіють інформацією, що допоможе встановти особу та затримати зловмисника. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.