Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Бродівська міськрада

google.com.ua

Понеділок, 30 березня 2020, 11:41

На будівлі Бродівської мерії за 200 тисяч встановлять годинник із скульптурою

Бродівська міськрада

Бродівська міськрада замовила годинник із скульптурою на вежі мерії за 200 тис грн.

Виконавчий комітет Бродівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на годинникову скульптуру, які переможець тендеру має поставити до 31грудня 2020 року.

Аукціон стартував 6 березня, участь у ньому взяв лише один підприємець – ФОП Бурнаєв Олексій Михайлович, який запропонував здійснити усі роботи і поставити скульптуру за ціну, встановлену замовником – 199 000 грн.

 

Як йдеться у закупівлі, виконком Бродівської міської ради планує встановити на вежі будівлі мерії годинник з боєм, з автоматичним переводом зима-літо, з автокорекцією при перебоях електропостачання та декорований скульптурою.

Усі роботи зі встановлення годинника і скульптури планується завершити до кінця року.

За даними порталу YouControl, годинникар Олексій Бурнаєв зареєстрований як фізична особа-підприємець з 2010 року у Львові, його роботи: "Квітковий годинник" на площі Митній, скульптура "Броваря із годинником" на проспекті Свободи та "Годинник закоханих" на вулиці Герцена.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.