Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські газети

Фб Львівська пошта

Вівторок, 31 березня 2020, 15:39

Львівські газети продовжують працювати під час карантину

львівські газети

Львівські друковані видання продовжують свою роботу під час карантину.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Варіанти поспілкувалися з редакторами популярних львівських друкованих  видань і дізналися чи продовжать вони випускати примірники газет під час карантину.

Як йдеться на сайті "Львівської пошти" на час карантину видання перейшло в режим онлайн.

"Ми впрацюємо, виходимо онлайн, але в цю середу також буде і друкований номер, бо потрібно виконати наші зобов'язання також перед рекламодавцями" – розповіла головна редакторка видання "Львівська пошта" Ірина Цицак.

Натомість головний редактор видання "Ратуша" Микола Савельєв розповів, що на час карантину зменшили тираж газети, тому що багато точок продажу друкованої продукції у цей період не працюють.

"Ми виходимо в звичному режимі. Трохи зменшили тираж (на 250 примірників), оскільки приватні розповсюджувачі відмовляються виходити на роботу через з короновірусом. Частина трудового колективу працює дистанційно, частина – в примішенні видання. Всі ручки і столи помили самогонкою" – пояснив головний редактор видання "Ратуша" Микола Савельєв.

Також інформацію про продовження роботи видання підтвердив й заступник головного редактора видання "Високий замок" Ігор Гулик.

"Друкуємося, виходимо у повному обсязі: у четвер і п'ятницю. Журналісти працюють дистанційно" – розповів заступник головного редактора видання "Високий замок" Ігор Гулик.

Нагадаємо, що раніше Варіанти поспілкувалися з власниками львівських туристичних компаній та дізналися, як вони виживають у період карантину, і чи слід очікувати на активний потік туристів у Львів після його завершення. А також дізналися як працюють львівські готелі в період карантину та коронавірусу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.