Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Мартовича,12

google.com.ua

Вівторок, 21 квітня 2020, 14:55

У Львові за 255 тисяч продали комунальне приміщення на вулиці Мартовича

вул. Мартовича,12

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Мартовича, 12 за 255 тис грн львівській юридичній фірмі.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення цокольного поверху на вул. Л. Мартовича, 12 у Львові, загальною площею 24 кв.м.

Аукціон стартував 27 березня, участь у ньому взяла лише одна компанія – ТОВ "Юніверсал Консалтинг Груп" із пропозицією у 255 000 грн. Її й обрали переможцем торгів, а початкова вартість приміщення становила 251 880 грн.

Триповерховий будинок, у якому  знаходиться приміщення, розташований в Галицькому районі в межах історичного ареалу Львова. Будинки на вул. Мартовича зведені у стилі сецесії та класицизму, більшість з них – пам’ятки архітектури місцевого значення.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Юніверсал Консалтинг Груп" зареєстроване з 2015 року у Львові, займається діяльністю у сфері права. Власниками фірми є львів'янин Сергій Ткаченко (частка 90%) та івано-франківська ТОВ "Компанія з управління активами Західна інвестиційна група" (частка 10%).

Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 000 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.