На перехресті Стрийська-Наукова збудують скляний торгово-офісний центр та дитячий садок

П'ятниця, 3 квітня 2020, 12:00

Раніше ця фірма збудувала на перехресті житлвоий комплекс, а тепер поруч зведе торговий центр, офіси та житло.

Сьогодні, 3 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Атріум Естейт" багатофункційної будівлі з вбудованим закладом короткотривалого перебування дітей та будівництво діагностичного центру, офісних, торгових та житлових будівель з вбудованими торговими приміщеннями, підземними автостоянками на вул. Стрийській, 45 у м. Львові.

Новий комплекс збудують на двох земельних ділянках загальною площею 1,616 га, які перебувають у комунальній власності та признаяені для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, адміністративних будинків, офісних приміщень та іншої житлової забудови.

За словами начальника управління архітектури та урбаністики Львова Антона Коломєйцева, у першій будівлі планують розмістити дитячий садок та організувати грутки, спортивні секції та багатофункційний комплекс. А поруч у новому центрі передбачено офісні, торгові та житлові приміщення.

Як встановили у міськраді висота дитячного садоску не повинна перевищувати 20,50 метрів, а офісного центру 59,40 м. Згідно з візуалізацією, видно, що менше приміщення матиме 4 поверхи, а ТЦ орієнтовно 12-14 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 25% та 65% відповідно.

За даними порталу YouControl ТзОВ "Атріум Естейт" засноване в Києві у 2017 році та займається купівлею та продажем, а також наданням в оренду власного нерухомого майна. Статутний фонд підприємства – 100 грн. Засновником фірми є Наталія Садовська, а керівником Олег Сук.

Нагадаємо, у 2018 році ця фірма отримала дозвіл від міськради на будівництво багатоповергового житлового будинку на вул. Стрийській, 45, де зараз знаходиться ЖК "Леви міста", нове будівництво вестимуть поруч із новобудовами.

Мітки: Антон Коломєйцев, Будівництво у Львові, виконком ЛМР, новини львова, СтрийськаНаукова, фото