Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Шуліковський

Фб Шуліковського

П'ятниця, 3 квітня 2020, 12:44

Один із департаментів Львівської ОДА очолить екс-помічник депутата Кирилича

Орест Шуліковський

Орест Шуліковський подав документи на посаду директора департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА.  

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2019 рік як кандидата на посаду.

Орест Шуліковський подав свою кандидатуру на посаду директора департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА. Зокрема, він публікував 2 квітня на сайті НАЗК свою декларацію як кандидата на цю посаду, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

У декларації Шуліковський зазначив, що минулоріч заробив 284 902 грн загального доходу. Він зберігає 200 000 грн готівки, йому належить 50% від загального капіталу будфірми ТОВ "Юлмаксбуд", що становить 2000 грн, а також Шуліковський є кінцевим власником цієї фірми, створеної у 2018 році.

Шуліковський  має квартиру на 89,2 кв.м у Винниках, а його дружина і син – по квартирі у Львові.

Зазначимо, Орест Шуліковський з січня 2019 року працює заступником міського голови міста Бібрка з фінансово-економічних питань. Також він у2015 році балотувався в Перемишлянську районну раду від партії "Народний контроль", крім цього Шуліковський був помічником депутата Львівської облради від Блоку Петра Порошенка Володимира Кирилича.

Нагадаємо, 20 березня Львівська ОДА оголосила конкурс на посаду директора департаменту дорожнього господарства.

Додамо, у січні цього року департамент дорожнього господарства, транспорту та зв'язку розділили на два окремі підрозділи: департамент дорожнього господарства та управління транспорту і зв'язку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.