Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус у Львові

Фокус

Субота, 4 квітня 2020, 17:45

Кількість офіційно підтверджених випадків COVID-19 на Львівщині зросла на один – до 15

коронавірус у Львові

Сьогодні вночі отримали позитивний результат тесту на COVID-19 у жінки віком 58 років, внаслідок чого кількість підтверджених випадків COVID-19 в області зросла до 15 випадків.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"За результатами тестів, які отримали сьогодні вночі, у ще однієї особи в області  позитивний результат. Пацієнт  це жінка, якій 58 років. Стан пацієнтки – важкий. Вона перебуває у реанімаційному відділенні Львівської обласної клінічної інфекційної лікарні" – йдеться в повідомлені.

Цю інформацію підтвердила прес-служба мера Львова Садового, а також лікар Інфекційної лікарні Ігор Берник.

"Надійшли результати ПЛР тестування 36 зразків матеріалу, з них – 1 позитивний", – написав він у соціальних мережах.

Натомість МОЗ станом на ранок сьогодні подало 14 підтверджених випадків на Львівщині.

Прес-служба Садового також стверджує, що з 15 хворих на COVID-19 в області дві особи вже одужали. Вірогідно, що 13 осіб зараз проходять лікування, з них 6 – госпіталізовані в Інфекційну лікарню. Де лікуються інші 9 осіб  невідомо.

"На ранок в лікарні 50 хв. З них 6 – з лабораторно підтвердженим діагнозом Covid-19 (Жовківський, К.Бузький, Пустомитівський р-н, м. Львів). В реанімації 4-ро хв., з них 1 на ШВЛ", – повідомляє Ігор Берник. 

Нагадаємо, станом на 3 квітня на Львівщині було зареєстровано офіційно 13 випадків COVID-19. Розбіжності в статистиці не пояснються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.