Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринки Львова

Понеділок, 6 квітня 2020, 14:45

У Львові через порушення правил карантину закрили два продуктові ринки

ринки Львова

Ринок біля Універмагу на вул Володимира Великого та ринок Тополя на вул Мазепи закрили через великі скупчення покупців.

Про це сьогодні під час брифінгу у Львівській міськраді повідомила директорка департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич.

Сьогодні, 6 квітня, міська комісія ТЕБ та НС прийняла рішення припинити роботу двох ринків у Львові через порушення правил карантину.

"Від початку запровадження карантину всі продуктові ринки працювали з вимогами дотримання певної кількості відвідувачів та відповідних засобів захисту і чистоти. Ми попередели керівників ринків, що якщо будуть складені проткоколи про порушення, ми будемо закривати продуктивний ринок. СЬогодні комісія ТЕБ та НС вперше прийняла рішення, що від завтра не працюватиме ринок біля Універмагу на Володимира Великого та ринок "Тополя" на Мазепи,11" – пояснила Ірина Кулинич.

Вона зазначила, що на керівників цих двох ринків склали протоколи про порушення правил карантину та неодноразово фіксували великі скупчення людей. Якщо на інших ринках виявлять порушення, їх також закриватимуть.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.