Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

алкоголь

Вівторок, 7 квітня 2020, 17:01

Львів'янин постачав у магазини Старосамбірського та Мостиського районів підроблену горілку

алкоголь

Експертно дослідження встановило, що вилучена продукція є спиртово-водною сумішшю, а не горілкою.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що підозрюваний, 66-річний львів’янин, придбав більше двох тисяч пляшок фальсифікованої горілки з підробленими марками акцизного збору, перевіз її у складське приміщення та в подальшому передав для реалізації у торгівельних закладах на території Старосамбірського та Мостиського районів.

Під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили зі складу у Львові більше семисот пляшок фальсифікованої горілки відомих торгівельних марок національних виробників, готової до транспортування та реалізації. Під час експертного дослідження було встановлено, що вилучена продукція є "спиртово-водною сумішшю", а не горілкою.

Слідчі відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості  поліції Львівщини повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочинів. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.