Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lviv.dei.gov.ua

Вівторок, 7 квітня 2020, 17:26

На об'їзній Львова палії сухостою підпалили 40 га: вогонь поширився на ліс та промзону

пожежа

Пожежа виникла у Скнилові, однак вогонь вже перекинувся на вулицю Авіаційну у Львові, де загорілося підприємство з трейлерами та МАФами.

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Інспекцією зафіксовано факт поширення пожежі на прилеглі території до промислової зони, що по вулиці Авіаційній у місті Львові.

"Станом на зараз пожежники намагаються ліквідувати пожежу. Поширення вогню сталося внаслідок спалювання сухої рослинності" – йдеться  повідомленні.

Також повідомили, що пожежа поширалася на лісову посадку. До локалізації пожежі долучаються місцеві мешканці.

Як повідомили на сторінці Зимноводівської сільської ради у Facebook через спалювання сухостою вигоріло приблизно 40 га, вогонь перекинувся на територію приватного опідприємства у Скнилові.

"Сьогодні, 7 квітня, на велике свято, Благовіщення Пресвятої Богородиці, люди продовжують "боротися" з сухою травою. Через такий підпал виникла пожежа на території "Автохати" у Скнилові. Згоріли пиломатеріали. Площа загоряння на момент подання інформації – приблизно 40 га" – йдеться у повідомленні.

Пожежу ліквідовують 4 спецмашини 2-ї та 4-ї пожежних частин м. Львова та спецавтомобіль ТзОВ "Водоканал. Зимна Вода". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.