Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олександр Дацюк

5.ua

Середа, 8 квітня 2020, 10:25

У Львові вбили лідера гурту Лесик Band Олександра Дацюка

Олександр Дацюк

На зупинці громадського транспорту безхатченко завдав музиканту два удари ножем в серце, чоловік помер у лікарні.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 7 квітня, близько 21:00 години до поліції надійшло повідомлення від перехожого про те, що на зупинці громадського транспорту на вулиці Героїв УПА у Львові на його очах невідомий чоловік завдав удару ножем в область серця іншому чоловіку. Каретою швидкої медичної допомоги пораненого доставили у лікарню.

За вказаною адресою виїхав наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції. Правоохоронці негайно взялись до пошуків зловмисника і невдовзі, під час проведення оперативно-розшукових заходів, виявили чоловіка та затримали його.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 67-річний чоловік без постійного місця проживання. Попередньо встановлено, що між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав потерпілому ножового поранення.

8 квітня близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що, незважаючи на зусилля лікарів, поранений пацієнт – 56-річний львів'янин, помер.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Як повідомила прес-служба Львівської міськради постраждалим виявився музикант, лідера гурту Лесик Band Олександр Дацюк, який у 1990 році створив у Львові гурт "Лесик Band", який був надзвичайно популярним у середині 90-х. Гурт відомий своїми хітами "Гуляли", "Співали ящури", "Кошмарний сон", "Рекет", "Весна застою", "Бразілія".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.