Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Середа, 8 квітня 2020, 12:40

Козицький виписав бюрократам з ЛОДА резервні респіратори

Максим Козицький

Для чиновників Львівської ОДА з резерву виділять понад 1 500 тисячі респіраторів.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького від 6 квітня 2020 року.

Згідно з розпорядженням Максим Козицький зобов'язав виділити працівникам ЛОДА респіратори з Львівського регіонального резерву матеріально-технічних ресурсів.

"Виділити з Львівського регіонального резерву матеріально-технічних ресурсів апарату та структурним підрозділам Львівської обласної державної адміністрації 1540 (одну тисячу п'ятсот сорок) штук засобів індивідуального захисту органів дихання (респіраторів) відповідно до розподілу, що додається" – вказано у документі.

Керівники структурних підрозділів повинні особисто розподілити респіратори відповідно до службового навантаження.

Найбільшу кількість респіраторів отримають апарат облдержадміністрації – 101 штуку, департамент фінансів – 58 штук, департамент економічної політики – 56 штук, департамент соціального захисту населення – 48, та державний архів Львівської області – 41. Натомість найменше респіраторів отримають управління господарсько-технічного забезпечення, управління ранспорту та зв’язку та служба у справах дітей – лише по 15 штук. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.