Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Є. Поповича, 17

google.com.ua

Вівторок, 14 квітня 2020, 14:36

Садовий продав комунальне приміщення у Галицькому районі за 700 тисяч

вул. Є. Поповича, 17

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Є. Поповича, 17 за 700 тис грн мешканці Дрогобиччини.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення цокольного поверху на вул. Є. Поповича, 17 у Львові, загальною площею 24 кв.м.

Аукціон стартував 6 квітня, участь у ньому взяли ТзОВ "Компанія Астерс" та Віра Копко, які запропонували за приміщення 482 001 грн і 701 000 грн відповідно. Переможцем обрали Віру Копко, а початкова вартість приміщення становила 468 000 грн.

Триповерховий будинок, у якому  знаходиться приміщення, розташований в Галицькому районі в межах історичного ареалу Львова. Забудова вулиці: класицизм, історизм, конструктивізм.

Поруч та неподалік будинку знаходяться: житлові будинки з вбудованими на перших та цокольних поверхах комерційними об'єктами, магазини, середня школа, дитячий садочок, Меморіальний музей-майстерня Теодозії Бриж, Пам'ятник Михайлові Грушевському, Біологічний факультет ЛНУ, Зоологічний музей ЛНУ ім. І. Франка, Ботанічний сад Львівського університету, Наукова бібліотека, ЛНУ ім. І. Франка, Національний музей імені А. Шептицького (2-й корпус), Львівська цитадель, інша забудова міста.

За даними порталу YouControl, Віра Копко, 29-річна мешканка Дрогобицького району до серпня 2019 року була засновницею і власницею львівськї фірми "Копітрейдинг", що займається торгівлею іншими товарами господарського призначення. Тоді новою власницею фірми стала Ольга Горчакова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.