Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

Фб Діденко

Середа, 15 квітня 2020, 09:40

Керівника виправної колонії у Львові спіймали на хабарі у 12 тисяч гривень

хабар

Посадовець вимагав гроші за умовно-дострокове звільнення засудженого.

Про це повідомила прокурорка Львівської області Ірина Діденко на своїй сторніці у Facebook.

Сьогодні зранку, 15 квітня, слідчі Територіального управління ДБР у Львові, прокурори та СБУ у Львівській області затримали начальника відділення соціально-психологічної служби відділу соціально-виховної та психологічної роботи Личаківської виправної колонії №30 Львівської області на хабарництві.

"Викрито начальника відділення Личаківської виправної колонії №30, на отриманні 12 тис грн неправомірної вигоди. За ці гроші 35-річний посадовець обіцяв вирішити питання щодо умовно-дострокового звільнення особи, яка відбуває покарання у колонії.

Для цього почав створювати відповідні умови: сприяв тому, щоб спостережна комісія прийняла позитивне рішення стосовно засудженого, який нібито сумлінною поведінкою довів своє виправлення, а відтак, заслуговує на дострокове звільнення" – наголосила Ірина Діденко.

Провоохоронці затримали хабарника під час отримання частини коштів. Наразі тривають першочергові слідчі дії, а правопорушення кваліфікували за ознаками ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

"Готуємо підозри та клопотання про обрання запобіжного заходу" – додала Ірина Діденко.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.