Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

Середа, 15 квітня 2020, 10:15

На Самбірщині через пожежу в житловому будинку загинули батько і син

пожежа

Пожежа виникла в селі Подільці, тіла загиблих виявили в одній із охопленій вогнем кімнат.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Вчора, 14 квітня, о 23:51 годині рятувальникам повідомили про пожежу в с. Подільці Самбірського району. Пожежа виникла в дерев'яному житловому будинку, критому шифером, розміром 15×8 м.

Через пізнє виявлення пожежі та повідомлення, на момент приїзду вогнеборців до місця виклику вогонь охопив весь будинок, частина даху вже впала. Від сусідів надійшла інформація про те, що в будівлі можуть бути люди. Рятувальники на гаючи часу включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з пошуку людей.

Поряд з пошуковими роботами вогнеборці проводили роботи з ліквідації загорання та запобігання перекиданню вогню на поруч розташовані будівлі. На місці пожежі, в одній з охоплених вогнем кімнат вогнеборці виявили 2 осіб вже без ознак життя. Загиблими виявились 89-річний власник будинку та його 55-річний син.

Пожежу повністю погасили о 02:35 годині в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогонь знищив будинок повністю.

До ліквідації пожежі залучили 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.