Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус на Львівщині

Неділя, 19 квітня 2020, 15:10

Кількість летальних випадків з Covid-19 на Львівщині за добу збільшилась на 2 – до 10 випадків (оновлено)

коронавірус на Львівщині

Станом на ранок сьогодні на Львівщині підтвердили лабораторно 245 випадків Covid-19, кількість летальних випадків збільшилась на 2 – до 10, кількість одужань на 8 – до 19.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"У 245 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус, з них 10 осіб померли. 19 пацієнтів одужали" – йдеться у повідомлені.

Чоловік, 1939 року народження, помер сьогодні уночі, 19 квітня. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали 15 квітня, - повідомила прес-служба Садового.

Чоловік був госпіталізований до 8-ї міської клінічної лікарні Львова із двобічною пневмонією. Опісля отримання позитивного результату на коронавірус, його 15 квітня перевели до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

У пацієнта були супутні захворювання, зокрема ішемічна хвороба серця.

Жінка, 59 років, померла сьогодні уночі, 19 квітня. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнтки коронавірус, отримали 5 квітня.

Жінка була госпіталізована до Центру легеневого здоров'я з двобічною пневмонією. Опісля отримання позитивного результату на коронавірус, її перевели до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

У пацієнтки були супутні захворювання, зокрема гіпотиреоз та ожиріння.

За ніч до лікарів з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулася ще 13 осіб.
Пацієнти з міста Львів та Пустомитівського району.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 118 осіб, з них на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 89 осіб, на самоізоляції – 867 осіб. Стан більшості хворих середньої важкості. У 13 пацієнтів стан важкий.

Загалом на Львівщині з початку року із підозрою COVID-19 звернулося 1159 людей. У 820 пацієнтів не підтвердили діагноз коронавірус.

Нагадаємо, станом на вчора, 18 квітня, кількість підтверджених випадків Covid-19 на Львівщині зросла на 18 – до 221 випадків. Зареєстровано 8 летальних випадків, 11 пацієнтів одужали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.