Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

немирів

snap.com.ua

Вівторок, 21 квітня 2020, 11:42

8 осіб перебувають на обсервації в санаторії в Немирові

немирів

Станом на сьогодні 8 громадян України, які в’їхали в Україну з Польщі напередодні Великодних свят через КПП на Львівщині, проходять обсервацію у санаторії в Немирові.

Про це Варіанти повідомив заступник голови Львівської ОДА, керівник обласного протиепідеміологічного штабу Іван Собко.

Всі інші громадяни, що прибули в Україну через КПП на Львівщини, висловили бажання самоізолюватись вдома.

Нагадаємо, 15 квітня обласна комісія ТЕБ і НС доручила фінансовому департаменту  Львівської ОДА звернутись до Кабміну з проханням виділити кошти з держбюджету на оплату проживання осіб в закладах обсервації. В іншому випадку ці видатки будуть оплачені з обласного бюджету. Комісія тоді жвиділила з обласного резервного фонду 1 млн грн „для здійснення видатків на проживання осіб в закладах обсервації". 

13 квітня голова Львівської ОДА підписав розпорядження „Про визначення спеціалізованих закладів для організації обсервації (ізоляції)“. Таких закладів було визначено на Львівщині вісім. Передбачалось, що в них під наглядрм перебуватимуть понад дві тисячі громадян. Перелік закладів був наданий Львівською ОДА на прохання Варіантів.


ДПСУ очікувала повернення в Україну напередодні Пасхи 200 тис. громадян.Усі українці, які повернулися з-за кордону, згідно рішення Кабміну, повинні були 14 днів перебувати на обсервації у спеціально визначених місцях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.