Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Яворівський полігон

Четвер, 23 квітня 2020, 12:32

На Яворівському полігоні від вогнепального поранення загинув курсант

Яворівський полігон

Тіло курсанта з вогнепальним пораненням виявили вчора, слідство триває.

Про це повідомляє Військова служба правопорядку у Збройних силах України на своїй сторінці у Facebook.

Вчора, 22 квітня, близько 18.30 год на Яворівському полігоні виявили мертвого курсанта одного з вищих військових навчальних закладів з вогнепальним пораненням.

"На військовому полігоні на Львівщині виявлено без ознак життя тіло курсанта одного з вищих військових навчальних закладів з вогнепальним пораненням у груди. Для з’ясування причин та обставин загибелі військовослужбовця на місці трагедії прибула група оперативного реагування Західного ТУ" – йдеться у повідомленні.

Також на місці події працюють слідчо-оперативна група Яворівського ВП ГУ НП у Львівській області, Територіального управління Державного бюро розслідування у Львові та працівники військової прокуратури Львівського гарнізону.

Зазначається, що слідчим ТУ ДБР до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення. Слідство триває. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.