Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Шуліковський

Фб Шуліковського

Четвер, 23 квітня 2020, 16:17

Один із департаментів Львівської ОДА очолив екс-помічник депутата Кирилича

Орест Шуліковський

Директором департаменту дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації призначили Ореста Шуліковського.  

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Бучко сьогодні представив колективу нового керівника Департаменту дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації Ореста Олексійовича Шуліковського.

"Порівняно з іншими областями, дороги на Львівщини у хорошому стані, тож бажаю вам плідної роботи, співпрацюйте з колективом  та показуйте високі результати"- зазначив заступник голови.

Під час зустрічі з працівниками департаменту Орест Шуліковський акцентував на важливості проведення якісного ремонту доріг в межах проекту «Велике будівництво», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським.

Зазначимо, Орест Шуліковський закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка, за освітою – соціолог. Раніше працював заступником  міського голови з фінансово-економічних питань, інвестицій та розвитку виконавчого комітету Бібрської міської ради. Також він у2015 році балотувався в Перемишлянську районну раду від партії "Народний контроль", крім цього Шуліковський був помічником депутата Львівської облради від Блоку Петра Порошенка Володимира Кирилича.

У декларації Шуліковський зазначив, що минулоріч заробив 284 902 грн загального доходу. Він зберігає 200 000 грн готівки, йому належить 50% від загального капіталу будфірми ТОВ "Юлмаксбуд", що становить 2000 грн, а також Шуліковський є кінцевим власником цієї фірми, створеної у 2018 році.

Шуліковський  має квартиру на 89,2 кв.м у Винниках, а його дружина і син – по квартирі у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.