Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

lviv.mow.fm

Вівторок, 4 грудня 2012, 15:47

Міськрада Львова виплатила 900 тис. грн. за незаконні звільнення від початку року

Львіська міськрада за рішеннями суддів виплатила 900 тис. грн. через незаконні звільнення своїх працівників упродовж останнього рік, а 5 млн. грн. – за два роки.

Про це сьогодні, 4 грудня, на прес-конференції повідомив депутат Львівської облради («Україна соборна») Володимир Гірняк. 

Він додав, що лише четверо осіб, які були незаконно звільнені Львівською міською радою – начальник управління комунального майна міськради Микола Винничук, заступник голови Личаківського адміністрації з соціально-економічних питань Богдан Жила, заступник голови Шевченківської адміністрації Юрій Сахно та заступник голови Залізничної районної адміністрації з гуманітарних питань Ю. Міщенко отримали близько 500 тис. грн. відшкодувань.

«Виникає питання – зараз наші виконавчі органи Львівської міської ради жаліються, що не мають грошей на папір, на канцтовари і премії, проте, водночас, місто витрачає величезні кошти на незаконні звільнення», – сказав Гірняк.

Нагадаємо, нещодавно звільнений з посади директора ЛКП «Музей Личаківський цвинтар» Ігор Гавришкевич збирається оскаржувати своє звільнення в суді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.