Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

недобудована амбулаторія в Дубравці

Фб Діденко

Понеділок, 27 квітня 2020, 15:56

Керівника управління Львівської ОДА спіймали на махінаціях із будівництвом амбулаторій

недобудована амбулаторія в Дубравці

Посадовець спільно із підлеглим у 2018 році привласнив кошти, виділені з обласного бюджету на будівництво шести амбулаторій.

Про це повідомила прокурорка Львівської області Ірина Діденко на своїй сторніці у Facebook.

"Погодили підозри очільнику одного із управлінь ЛОДА, його підлеглому та керівникам товариства у привласненні бюджетних коштів виділених на будівництво амбулаторій" – наголосила Ірина Діденко.

За її словами, впродовж 2018 року із бюджету виділили кошти на будівництво шести абулаторій, тендер виграло одне товариство. 

"Наразі маємо достатньо доказів, тому погодили підозри у привласненні 1,3 млн грн при будівництві амбулаторії монопрактики в с. Дубравка засновникам ТОВ, т.в.о. начальника управління ЛОДА та його підлеглому. Дії кваліфікуємо за ч.2 ст.28 - ч.1 ст.366, ч.1 ст.366, ч.ч.3,4 ст.191, КК України.

Для реалізації свого замислу вказані особи внесли до офіційних документів завідомо неправдиві відомості: завищили об’єми, вартість виконаних робіт, використаних матеріалів. Це при тому, що, фактично, роботи виконані не були" – пояснила Ірина Діденко.

За вчинене їм загрожує від 5 до 8 років ув’язнення, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.