Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Четвер, 30 квітня 2020, 10:30

На Львівщині зафіксували чотирнадцяту смерть від коронавірусу

Помер 70-ти річний львів'янин.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
 
У області зафіксована 14 смерть від коронавірусу. Помер 70-ти річний львів`янин. Загалом серед усіх смертей від коронавірусу на Львівщині – 9 львів`ян.
 
Як повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу, пацієнт перебував на лікуванні в лікарні швидкої медичної допомоги, був переведений 24 квітня з 8-ої міської клінічної лікарні. Чоловік мав двобічну пневмонію, інфаркт міокарду.
 
Під час лікування пацієнта у 8-мій лікарні з пневмонією, ПЛР-аналіз був негативний. Після інфаркту, пацієнта переведено у лікарню швидкої допомоги, де повторно відібрано аналіз ПЛР. Результати аналізу отримано вже після смерті пацієнта.
 
Чоловік помер 27 квітня.
 
Нагадаємо, станом на 08.00 год у Львові та на Львівщині підтверджено 430 випадків інфікування коронавірусом, з них 14 – летальні. 77 пацієнтів одужало.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.