Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

партія "Голос"

Понеділок, 4 травня 2020, 16:09

Парламентські партії отримали на II квартал із держбюджет понад 70 млн грн

партія "Голос"

Крім цього, партіям Голос і Європейська солідарність перераховано по 3,54 млн грн за дотримання передбаченого законодавством гендерного принципу.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) забезпечило перерахування п'ятьом парламентським партіям майже 71 млн грн, виділених із державного бюджету на фінансування їхньої статутної діяльності.

Як повідомляє відділ інформаційної політики та зв'язків із засобами масової інформації НАЗК, державне фінансування у II кварталі 2020 року отримали 30 квітня п'ять парламентських партій:

"Слуга народу" - 35,14 млн грн;

"Опозиційна платформа - За життя" - 10,63 млн грн;

"Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина"- 6,67 млн грн.

"Європейська солідарність" - 6,6 млн грн;

"Голос" - 4,74 млн грн;

Крім цього, політичним партіям "Голос" і "Європейська солідарність" перераховано по 3,54 млн грн за дотримання передбаченого законодавством гендерного принципу.

Загальна сума перерахованих коштів - 70,87 млн грн.

У НАЗК нагадали, що агентство зупинило фінансування партії "Слуги народу" на III і IV квартали 2020 року. Отже, до кінця року ця партія більше не отримуватиме коштів, виділених із державного бюджету на фінансування статутної діяльності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.