Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Галицька митниця

Вівторок, 5 травня 2020, 15:22

У Краковці митники виявили у вантажівці контрабанду 60 мобільних телефонів Apple

контрабанда

Водій намагався ввезти з Польщі в Україну 80 одиниць техніки Apple, які заховав у кабіні вантажівки.

Про це повідомила прес-служба Галицької митниці Держмитслужби України.

Сьогодні, 5 травня, у пункті пропуску "Краковець-Корчова" працівники Галицької митниці викрили спробу незаконного переміщення мобільних телефонів з Республіки Польщі в Україну.

"В пункт пропуску Краковець-Корчова" прибув вантажний автомобіль під керуванням водія одного з підприємств Львівщини. Згідно з товаросупровідними документами він перевозив з Нідерландів до Молдови картоплю. Під час письмового декларування заявив про наявність особистих речей. Однак оглядаючи автомобіль, в кабіні водія митники виявили незадекларований товар – 60 мобільних телефонів, 15 планшетів, 4 годинники та комп’ютер. Вся продукція компанії Apple" – йдеться у повідомленні.

Відтак, водій вантажівки намагався перемістити через кордон товар без декларування. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, передбачених ст. 472 Митного кодексу України.

Товари вилучено, а справу скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.