Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Пилипа Орлика

city-adm.lviv.ua

Середа, 6 травня 2020, 09:45

У Львові планують два місяці ремонтувати вулицю Пилипа Орлика

вул. Пилипа Орлика

Ремонт вулиці планують розпочати у липні цього року, а завершити на початку вересня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, з середини липня розпочнеться ремонт вул. Пилипа Орлика. Для забезпечення якісного ремонту на вулиці облаштують міцну щебеневу основу товщиною 17 см, та постелять два шари асфальту. Також замінять усі бордюри, облаштують паркомісця та відремонтують освітлення.

"На вулиці Пилипа Орлика розміщені дитяча лікарня, морг, поруч лікарня швидкої медичної допомоги. А це стратегічні об’єкти, до яких постійно приїжджають швидкі, автобуси, чи пацієнти власним транспортом. Тому для нас важливо цю вулицю якісно відремонтувати. Відповідно цього року ми проведемо поточний ремонт вулиці. Вже оголосили тендер. Роботи плануємо розпочати з середини липня, а завершити ремонт – кінець серпня – початок вересня" – заявила Ірина Маруняк.

Вона додала, що є пропозиції зробити міцну щебеневу основу – 17 см, та покласти два шари асфальту – 3 см і 4 см. Також планують зробити дорогу двостічною, тобто щоб вода стікала у два боки і не було застою води під час опадів та облаштувати 33 паркомісця.

Нагадаємо, в рамках проекту "Громадський бюджет" планують реконструювати вулицю Орлика і облаштувати благостурій біля дитячої лікарні.  

Додамо, з 8 травня у Львові розпочнуть ремонтувати вулицю Богдана Хмельницького. На час робіт відбудуться зміни у схемах руху автобусних маршрутів № 20 та № 25.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.