Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ритуальні послуги

П'ятниця, 8 травня 2020, 11:46

У Львові зросла вартість ритуальних послуг

ритуальні послуги

Через збільшення мінімальної зарплати у Львові на 12% подорожчають ритуальні послуги.

Сьогодні, 8 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради встановив ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" тарифи на ритуальні послуги. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Від сьогодні ритуальні послуги у Львові подорожчають в середньому на 12%. Зокрема, оформлення договору-замовлення на організацію та проведення поховання й оформлення свідоцтва про поховання зросли на 1 гривню.

"ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" встановлювати вартість ритуальних послуг та предметів ритуальної належності з граничним рівнем рентабельності 12%" – йдеться у документі.

Збільшення мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму зумовило збільшення цін на послуги. Діючі до цього дня тарифи були нерентабельними і тому ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" підняло вартість на поховання.

Нагадаємо, востаннє ціни на ритуальні послуги у місті піднімали у серпні 2019 року, а у листопаді 2019 року львівські депутати прийняли програму утримання львівських цвинтарів на 2020-2022 роки. 

Додамо, на час карантину на Львівщині заборонили відвідувати кладовища.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.