Зміст статті

8 травня 2020

Переддень 9-го у Львові

Історичні артефакти відзначення 9 травня на Пагорбі слави у Львові.

Особливості відзначення 9 травня на Пагорбі слави у Львові за останні 8 років.

Після легендарного 9 травня 2011 року на Марсовому полі та Пагорбі слави у Львові рівень напруги довкола цієї дати поступово падає до історичного мінімуму мовчання. Інколи ще свободівці мають можливість спалити щось дрібненьке. Інколи ще ватне побєдоносіє може вилізти на світ Божий зі своїх землянок. Через коронавірусний карантин цього року завтрашня ситуація на Пагорбі слави взагалі може нарешті відбутись у цілковитій тиші, хоча, звісно, що для Московського патріархату це може бути ще однією нагодою для подвигу прєлєсті.

Минуло року Варіанти вже робили щорічні оглядини травневої життєдіяльності львівських комуністів (та інших проросійських елементів під пильним омофором УПЦ МП) з 2006 року, а вже цього року варто згадати усі історичні артефакти відзначення 9 травня на Пагорбі слави у Львові за останні вісім років.

2012 рік

2013 рік

2014 рік

2015 рік

2016 рік

2017 рік

2018 рік

2019 рік

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.